Ny hårtrimmer och swingen är snabbare än aldrig förr

Som jag nämnde tidigare sysslar jag även lite med hud och hårvård och tänkte passa på att tipsa om en riktigt bra hårtrimmer jag köpte för ett tag sen. Jag googlade runt en del innan jag bestämde mig för vilken hårtrimmer jag skulle köpa, och det vara många hemsidor som tipsade om samma, bland annat denna infosida om hårtrimmers. Hårtrimmern jag köpte och som dom tipsade om heter Panasonic ER 1611 och är en grym hårtrimmer. Enligt hemsidan jag tipsade om ovan är hårtrimmern den mest populära bland frisörer i Danmark, duger den åt dom så duger den åt mig.

Panasonic ER 1611 in action

Sen jag köpte den har jag hunnit testa den 3 gånger, en gång på en polare och 2 gånger på mig själv. Polaren brukar raka huvudet och denna gång gjorde jag det åt honom, fick gå loss som jag ville. Hårtrimmern gjorde det den skulle och jag kunde snagga honom jämt och snabbt. På mig själv har jag bara finputsat lite på sidorna och även det fungerade bra.

Golf då?

Golf och hårtrimmer

Säsongen har nu dragit igång i full fart och det har jag längtat efter länge. Visst har det blivit många rundor i vårkylan och det har varit kul, men inget slår ju de första rundorna när värmen börjat komma. Vad som är annorlunda inför den här säsongen är att jag har satsat ganska hårt på gymmet innan och det verkar ha gett resultat. Jag slår definitivt lite längre utan att vare sig ta i mer eller förlora kontroll. Rent allmänt har ju golfen gått åt det hållet senaste året, de seriösa golfarna är numera i mycket bra form. Självklart har jag inte lagt ner konditionsträningen som ju är en golfares bästa vän utan bara lagt i några extra pass varje vecka i form av gympass.

Game plan sommar 2017

Har börjat börjat ganska lugnt och inte tävlat något ännu, jag ville se vad för typ av resultat jag fått av årets gympass och mina andra förberedelser. Nu har jag nog kört närmare 40 rundor i år och formen är på topp, så ska börja se vilka möjligheter som finns. Jag vill verkligen ta min golf till nästa nivå och jag tror jag är redo. Kan 2017 vara året jag börjar få lite inkomster från golfen? Annat än lite sponsor-utrustning. Det återstår att se men jag har gjort alla nödvändiga förberedelser, så snart kan ni förhoppningsvis se mig högt upp i resultatlistorna i de Svenska storturneringarna, kanske till och med i någon i Europa.

Minst en storturnering ute i Europa ska det bli i år, förhoppningsvis fler.

Fortsättning följer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *