Om sajten

Som ni kanske förstår är golf mitt stora intresse. Jag har spelat golf i snart 15 år och det blir bara roligare för varje år som går! Jag började testa på en liten bana där jag växte upp. Jag var då 9 år gammal och idag är jag 23. Jag ska snart sätta mig ner och skriva lite mer om just min golfbakgrund, så återkommer till det! Är du själv sugen på att börja med sporten läs mer här!

Kommer detta då vara en renodlad golfblogg? Nej, det kommer vara en blogg om mitt liv helt enkelt. Men eftersom mitt liv kretsar mycket kring just golf kommer jag säkert skriva en del om det, men ”inget är skrivet i sten” haha.

Förutom den ädla sporten golf är jag mycket intresserad av kläder och mode. Men även ren skönhet, vem vill inte se så bra ut som möjligt liksom?! Jag försöker alltid hålla mig så snygg som möjligt, det kanske går lite hand i hand med att vara en golfare, men vill ju se proper ut liksom. Jag sysslar med hud och hårvård. Jag klipper mig ofta för att ha en så bra frisyr som möjligt, håret är viktigt tycker jag!

Nog om detta, vill ni komma i kontakt med mig klicka här eller gå direkt till bloggens startsida!

Golf no1