Golfåret 2019

Hej igen bloggen, ursäkta det långa uppehållet från inlägg. Men jag jobbar till vardags med hemsidor så jag är inte alltid jättesugen på att sitta på fritiden också, haha. Hur som helst, jag ska försöka sammanfatta lite om vad jag tror 2019 kan erbjuda.

Tävlingar 2019

Golfåret 2019

Jag kommer delta i några mindre tävlingar nu i vår. Den första är RåGK Grand Opening 2019. Jag har redan laddat upp med hårdträning 4 gånger i veckan på min lokala golfklubb.

Sen har jag även siktet inställt på Swedish Golf Tour, jag kommer i alla fall vara på plats och se den med ett gäng kompisar.

Det är alltid kul att vara ute på golftävlingar, speciellt om man har tur att få bra väder. Även om jag inte spelar själv så är det riktigt underhållande att bara titta. Vi är ett gäng golffantaster som åker på olika tävlingar och event under året.

Ombyggnation

Jag är med i styrelsen på den lokala golfbanan och vi har bestämt att bygga om lite. Dels en ny veranda i söderläge samt ny bar i klubbhuset.

Vi funderar även på att bygga en sorts triumfbåge vid entrén. Inte den sortens triumfbåge man spontant tänker på, utan mer som en bågformad ark. De som tidigare varit på Kinds Golfklubb vet vad jag menar.

VI har dock haft lite problem att hitta rätt material och byggfirma som kan utföra detta. Jag tar gärna emot tips om någon vet var man kan köpa det som behövs. Jag antar att man behöver någon form av rundstång som kan böjas i rätt vinklar. Vi är ju en liten klubb så vi har inte någon jättestor budget eller så. Men som sagt, om någon vet något så hör gärna av er!

Övrigt

Som golfare behöver man en viss grundkondition. Det kanske inte låter så jobbigt att bara gå en runda, men spelar man 18 hål så kan det ta många timmar. Har man dålig kondition kan de sista 9 hålen bli aningen krävande och det kan faktiskt påverka ens spel negativt. Därför har jag nu skaffat gymkort och ska träna cardio 3 gånger i veckan. Ibland blir det nog bara gång på ett löpband, men ibland löpning, cykling samt rodd. Allt för att maximera mina chanser ute på banan 2019!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *